Tanfolyamainkra, képzéseinkre az iratkozás személyesen történik a Központ titkárságán (Csíkszereda, Kossuth Lajos 9. szám, 3. emelet). A kitöltött Jelentkezési lapot kérjük adja át kollégáinknak iratkozáskor.
Tanfolyam megnevezése:*

Szintfelmérő teszt eredménye:*

E-mail cím:*

Név:*

Életkor:*

Foglalkozás:*

Munkahely/Iskola:*

Lakcím:*

Szülői telefonszám (-18 év):*

Mobil telefonszám:*

Személyi igazolvány szám:*

Személyi szám:*

Visszatérő hallgató:*
Korábbi tanára neve:*

Preferált kommunikációs nyelv az ügyfélszolgálattal:*
Fontos tudnivalók
  • A tanfolyamra való beiratkozás a HALLGATÓI TÁJÉKOZTATÓ, az adatvédelmi tájékoztató és a jelentkezési lap elolvasásával, kitöltésével és aláírásával, valamint a tanfolyam (egészének vagy első részletének) kifizetésével történik.
  • Az óráról való hiányzás nem menti fel a hallgatót a tandíj kifizetése alól. Kiskorú tanulók szüleinek javasoljuk, hogy alkalmanként érdeklődjenek a titkárságon a gyermekek jelenléte, tanfolyamlátogatása felől. A hallgatók minden adminisztrációs (részletfizetés, beiratkozás, visszalépés, stb.) kérdéseiket, kéréseiket a központ titkárságán jelzik, NEM a tanárnál.
  • Két héttel a tanfolyam kezdése után a kifizetett összeg már NEM IGÉNYELHETŐ VISSZA.
  • A hallgató köteles úgy viselkedni, hogy ne zavarja az órát, panasz esetén 2 írásbeli figyelmeztetés után eltanácsoljuk a tanfolyamról. A tandíj fel nem használt részét visszatérítjük.
  • Amennyiben a járványhelyzet indokolja, a képzéseinket (részben vagy egészében) online (Google Classroom, Zoom és online tankönyvek használatával) folytatjuk, ehhez a hallgatóknak (igény szerint a szülőknek) minden támogatást megadunk e-mailen, illetve telefonon naponta 9-tól délután 4-ig.


Fizetési mód


Ellenörző kód:*

Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2