Tanfolyamainkra, képzéseinkre az iratkozás személyesen történik a Központ titkárságán (Csíkszereda, Kossuth Lajos 9. szám, 3. emelet). A kitöltött Jelentkezési lapot kérjük adja át kollégáinknak iratkozáskor.
Tanfolyam megnevezése:*

Szintfelmérő teszt eredménye:*

E-mail cím:*

Név:*

Életkor:*

Foglalkozás:*

Munkahely/Iskola:*

Lakcím:*

Otthoni telefonszám:*

Mobil telefonszám:*

Személyi igazolvány szám:*

Személyi szám:*

Visszatérő hallgató:*
Korábbi tanára neve:*

Fontos tudnivalók
  • A tanfolyamra való beiratkozás a hallgatói tájékoztató, illetve a jelentkezési lap elolvasásával, kitöltésével és aláírásával, valamint a tanfolyam (egészének vagy első részletének) kifizetésével történik.
  • Az óráról való hiányzás nem menti fel a hallgatót a tandíj kifizetése alól.
  • Két héttel a tanfolyam kezdése után a kifizetett összeg már nem igényelhető vissza.
  • A hallgatók minden adminisztrációs (részletfizetés, beiratkozás és/vagy visszalépés, stb.) kérdéseiket, kéréseiket a Központ titkárságán jelzik, NEM a tanárnál.
  • A kifizetett tanfolyamdíj NEM IGÉNYELHETŐ VISSZA!
Szolidaritási programunk

A Soros Oktatási Központ 2001 óta önfenntartó intézmény (nem kap támogatást a Soros Alapítványtól), ennek ellenére fontosnak tartjuk a rászorulók támogatását.

  • Jelentős kedvezményeket biztosítunk azoknak, akiknek korlátozottak az anyagi lehetőségeik: munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak, gyermeknevelési szabadságukat töltőknek.
  • Hallgatóink jövedelemadójának számunkra felajánlott 2%-ából támogatni kívánjuk azokat a gyermekeket, akik orvosi beavatkozásra szorulnak a 2014-es év folyamán. Segítségüket előre is köszönjük!

Ellenörző kód:*

Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2