2019.12.13
Szeretettel ajánljuk figyelmükbe Majzik Tamás pedagógus beszámolóját, melyben a „Mindennapi kreativitás” című projektünk által is bátorított tudatos pedagógiai szemléletváltását mutatja be részletesen, a projekt online képzése által megadott modulcímek alapján. 

„2019. október 29-én részt vettem a Csíkszeredában megrendezett Iskolai kreativitás vásáron és konferencián, amely a Mindennapi kreativitás projekt keretében került megrendezésre. A szakmai napon kreatív ötletek, módszerek, eszközök kerültek bemutatásra inspiráló előadásokon keresztül. A finn oktatási innováció egyik úttörője, Jukka Sinnemӓki is előadó volt: „A tanulás és siker alapja a jól-lét” címmel mutatta be pedagógiai alapvetéseit.


Ezen a rendezvényen ismerkedtem meg a projekt összefoglaló anyagával, a „Mindennapi Kreativitás” tanári kézikönyvével. A kiadvány az oktató-nevelő munkához rendel hozzá egy valóban gyerekközpontú szemléletet, amely az értéket teremtő kreativitás felszínre hozásáról szól.

2019. november 29-én Szegeden tartották a projekt egyik zárórendezvényét. A kreatív oktatásról szóló előadások meghallgatása mellett kipróbálhattam egy frissen fejlesztett tanári kreativitást mérő eszközt. A Creativity-Pitch keretében pedig bemutathattam az „Újrahasznosított tanterem” elnevezésű projektemet, amit a dumbravéni gyerekekkel közösen alakítunk a közösségi házunkban."Majzik Tamás, tanár

A részletes beszámolót alább, a Kapcsolódó dokumentumok cím alatt tölthetik le.
Kapcsolódó dokumentumok
majziktamas2.pdf
Kapcsolódó projektek
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2