2020.11.10

Nemrég készült el egy iskolai használatra szánt társasjátékunk román nyelven, a Welcomm 2 Explore Europe című Erasmus projekt keretében.
Az esemény keretében bemutatjuk a társasjáték iskolai használatának néhány lehetséges módját, olyan pedagógusok közreműködésével, akik részt vettek a játék fejlesztésében, illetve tesztelésében, illetve minden résztvevőnek adunk INGYENESEN egy-egy doboz játékot.
Az esemény HIBRID JELLEGŰ, azaz jelentkezők részt vehetnek SZEMÉLYESEN (a terem kapacitása távolságtartással max. 12 fő) vagy ONLINE.
Az online résztvételt tervezők az esemény előtti napon kapnak a belépéshez szükséges információt (Zoom linket) 24 órával a rendezvény előtt.
A "műveltségi játék" nem román anyanyelvű gyermekeknek szól elsősorban, tematikáját tekintve pedig az Erdélyben élő sokféle nemzetiség kultúrájából, gasztronómiájából, történelméből és Erdély természeti kincseiből merít.
Az eseményen részt vevő pedagógusok, tanárok ingyenesen kapnak a játékból egy-egy dobozzal.
Aki csak online tud az eseményhez kapcsolódni, az a játékot átveheti személyesen Spektrum Oktatási Központ székhelyén hétköznaponként 9.00 és 16.00 óra között.


Esemény programja:
- Az "Exploraţi Transilvania" társasjáték bemutatása
- A Welcomme 2 Explore Europe projekt bemutatása
- a projektben létrehozott kisfilmek és képregények bemutatása
- Kérdések, javaslatok
- Projekt termékek átvétele
A résztvevők a projekt termékeiből (társasjáték + gyerekek által újragondolt képregények) a helyszínen vehetnek át 1-

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálás:
https://forms.gle/vus37BTCGhGN97Sq9

Várjuk szeretettel!

<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2