2021.04.06

  • Hogyan értékeljünk a digitális térben (akár online, akár osztálytermi oktatás van)? 
  • Hogyan értékeljünk differenciáltan? 
  • Hogyan lehet a minősítő értékelés mellett a folyamatos értékelés elvét követni és fejlesztő visszajelzéseket adni diákjaink haladására?


Műhelyünkön megismerheted a  “játékosítás”/ “gamification” bevezetésének lépéseit gyakorlatba átültetve. Váczi Dorka tréner a gamifikáció terén szerzett elméleti tudását a saját pedagógiai (tanári) tevékenységében ültette gyakorlatba, ezzel kapcsolatos tapasztalatát adja át, illetve segít, hogy a játékosított értékelést ki-ki a maga tanári, tanítói gyakorlatához “szabja”. 

A műhelymunka során kidolgozhatod saját pontozási struktúrádat, feladatbankot készíthetsz, mellyel elindulhatsz a folyamatos értékelés elve mentén szerveződő tanulás felé, és megismerheted a gamifikáció bevezetését megelőző gyakorlati lépéseket, a lehetséges buktatókat és “egérutakat”, melyek segítségével egyszerűbb lesz a diákok (kollégák és szülők) adaptálódási folyamata is.

Esemény időpontja:

2021. április 6., kedd, 10:00 - 15:30 között. 


Részvételi díj:

125 lej.
Ha részt szeretnél venni a:
„Ne közösíts ki!” - Bántalmazás az iskolában workshop 
vagy
A szemléletváltás pedagógiája - Pozitív pszichológia az osztályteremben
workshopokon a részvételi díj 100 lej/képzés.

Jelentkezni: http://bit.ly/workshopjel


A helyek száma korlátozott.


<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2