2024.05.03
Tábor

Július 15-19. között a Mini American Summer School (MASS) újra Csíkszeredában, Kevin McQuade (Ohio, USA) vezetésével, nemzetközi tanárcsapat részvételével.

A "bejárós tábor" keretében változatos, izgalmas foglalkozásokat tartunk angol nyelven naponta 9.00 és 15.00 óra között korosztály és nyelvi szint szerint kialakított csoportokban 4-11. osztályos diákoknak a Spektrum Oktatási Központban.

Program:
A foglalkozások július 15. hétfőtől július 19. péntekig  minden nap reggel 9.00 - 15.00-ig tartanak. 
Az ebédszünetben elkísérjük a gyermekeket a Taverna étterembe ebédelni. A tízórait és az ebédet is fedezi a részvételi díj.

Tanárok:
Kevin McQuade-USA/MASS Director
Lois Mazur- Canada
Laura Zaro- USA
Tara Theroux-USA
Joe MacPherson UK
Michelle & Allan Heitzelman-USA                           

A tábor témái:
“Once upon a Time”, Folktales Speak
“ Who am I…” Speaking & Team Building”
 “Songs & Games”
“Take me out to the Ballgame!”-Baseball
“ MASS News “

Részvételi díj: 
450 RON/ gyermek.
Ha egy családból kettő vagy több gyermek vesz részt, a tábor díja gyermekenként 300 RON.

A helyek száma korlátozott!

Jelentkezési lap:

https://bit.ly/MassCamp2024

A tanárok bemutatkozói:

A nevem Kevin J. McQuade az ohiói Swantonból.
A 49. éve dolgozom pedagógusként nagyon sok területen: angoltanárként, iskolai igazgatóként és kosárlabdaedzőként. Jelenleg is, nyugdíjas korom dacára, részmunkaidőben dolgozom az ohiói Toledói Egyetemen mint a bölcsészeti kar adjunktusa és szakmai gyakorlatvezető. Nyugdíjba vonulásom óta, 2009 óta önkéntesként vezetem a Mini American Summer School mozgalmat, amelynek keretében számos országban tartunk intenzív nyelvoktatási programokat,  többek között Oroszországban, Lengyelországban és Romániában. 2009 óta vagyok a Mini-American Summer School igazgatója, és ez lesz a harmadik csíkszeredai programunk a Spektrummal. Izgatottan várom az újabb önkéntes csapatunkat és azt, újra visszatérjek egyik kedvenc városomba, Csíkszeredába.

Lois Elaine Masur vagyok Edmontonból, Albertából, Kanadából.
Az Albertai Egyetemen szereztem mesteri diplomát idegennyelv oktatás módszertanából, és három évtizedes tapasztalattal rendelkezem az angol nyelv és kommunikáció tanításában. Tanár-könyvtáros és nyelvtanár voltam Kanadában, az óvodától a középiskola utáni évekig minden korosztályt tanítottam. Nemzetközi oktatási tapasztalatokat Kínában, Guyanában és Kubában szereztem. Bár utaztam egy kicsit Nyugat-Európában is, és elég sokfelé Ázsiában, Kelet-Európában még egyáltalán nem jártam. Nagyon várom már, hogy megismerjem Romániát, a tanár kollégákat és a diákokat. Nagyon izgatott vagyok, hogy a MASS 2024 Csíkszereda részese lehetek.

Michelle és Alan Heintzelman vagyunk az Egyesült Államokból, Pennsylvaniából.
Michelle egykori középiskolai matematikatanár, aki jelenleg a Lewisburgi Gyermekmúzeum oktatási igazgatója. Alan informatikus.  Michelle háromszoros Mini-American Summer School önkéntes (Oroszország 2013, Románia 2019 és Lengyelország 2022). Mindketten szeretünk utazni, és izgatottan várjuk, hogy megismerjük Romániát, miközben tanítunk a gyerekeknek és tanulunk tőlük a MASS 2024-en!

Laura Zaro vagyok a kaliforniai San Franciscóból.
Jelenleg angol nyelven olvasást, nyelvtant és írást tanítok felnőtteknek, valamint egy középiskolai futócsapat edzője vagyok. Emellett amatőr színjátszó vagyok. MA diplomám van TESOL (angol mint idegeny nyelv oktatás) szakon, és sok éven át tanítottam angol nyelvet Kaliforniában, valamint Spanyolországban, Indonéziában, Chilében és Kínában. Még soha nem jártam Romániában, és nagyon várom már, hogy elmenjek oda, és találkozzak a gyermekekkel és a tanárokkal.

A nevem Tara Lewis, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem az oktatásban, szakterületem a többnyelvű tanulókkal való munka. A George Washington Egyetemen középfokú oktatásból, angol mint idegen neylvből és menedzsmentből szereztem M.Ed. diplomát, valamint K-12 ESOL bizonyítványt Marylandben és Washington D.C.-ben is. 14 éve tanítok és tanárokat képezek ESOL-oktatásban, és jelenleg a washingtoni Dunbar High School új nemzetközi akadémiájának tanszékvezetője és ESOL-tanára vagyok. Imádok utazni, és három évig tanítottam angolt Ecuadorban; egy évig önkéntes tanárképzésen vettem részt Etiópiában, és 2016-ban önkéntes oktató voltam a Mini-American Summer School szibériai/oroszországi nyári iskolájában. Szeretek új kultúrákat megismerni, és izgatottan várom, hogy Romániába jöjjek.

A nevem Joe MacPherson, az Egyesült Királyságból, Walesből származom, és angoltanár vagyok a
egy egyházi gimnáziumban Magyarországon. Kilencedik éve tanítok angol nyelvet, és számos tapasztalatot szereztem az állami iskolai oktatásban, képzési központokban, vita tanításban,  kommunikációs képzéseken. Korábban 7 évig tanítottam angolt Kínában, és az elmúlt évtizedben több ázsiai országban is éltem. Szenvedélyesen szeretek utazni, szeretek új emberekkel találkozni és új dolgokat tanulni. Nagyon várom már, hogy 2024-ben újra Romániába jöhessek.


<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2