2016.08.03
Képzés
1.      A Spektrum “blended” nyelvóráján a Pearson oktatási tananyagot és platformját használjuk, mely a világ egyik vezető oktatásfejlesztő és -szolgáltatócége.
2.      A “My English Lab” nevű platform használata rendkívül egyszerű, a felhasználói kódot ki-ki a tankönyvével együtt megkapja.
3.      A tananyag erőssége az élő és naprakész angol nyelv, melyet a BBC által “az utca emberével” készített video-anyagok is közvetítenek.
4.      A tananyagba a legújabb nyelvtanulási vívmányokat építették be, az általunk használt második kiadás idén, 2016-ban jelent meg.
5.      A platform automatikusan javítja a megoldott feladatokat, magyarázatokat és alternatívákat kínál, ezért marad idő a tanárral a kreatív, összetett feladatok megbeszélésére.
6.      A tananyaggal együtt járóDVD  letölthető formában tartalmazza a video- és hanganyagokat. Ezeket letöltheti mobil eszközökre akár, a hanganyagokat autóvezetés közben is használhatja
7.     A tanulási “expedíción” Zavaszki Annamária angoltanár fogja elkísérni, akit korábbi hallgatóink a gyakorlatias tanítási módszerek, kiváló eredmények és motiváló magatartása miatt dicsérnek.
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2