2017.04.27
A vendéglátásban érdekelt szervezetek számára a Székelyföldi Turisztikai Desztináció Menedzsment Klaszter szervezett beszélgetést április 25-én a Frei Caféban. A beszélgetés témái voltak: a csíki vendéglátósok működését befolyásoló fogyasztói trendek a digitális világban, szolgáltatások színvonalának fejlesztési lehetőségei, továbbá csíkszeredai nyári események.

A Spektrum Oktatási Központ a fejlesztési, képzési lehetőségek között egy, a digitális marketing „titkaiba” bevezető képzést ajánlott a vállalkozóknak. A támogatott (ezért ingyenes) képzés, melyre május 19-én, Dósa Levente irányításával fog sor kerülni, az Oktatási Központ SKILLTOUR című projektjének tananyagára épül.  A képzéshez online tanulói felület is kapcsolódik, mely a www.skilltour.eu  honlapon lesz hamarosan elérhető.

Bővebb információkért látogassa meg a projekt honlapját (www.skilltour.eu).  Ha érdekli a DIGITÁLIS MARKETING képzésünk, érdeklődjön e-mailben (sec@sec.ro) és kövesse honlapunkat, FB oldalunkat.

                   
Kapcsolódó projektek
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2