2017.05.12
Képzés
A Spektrum Oktatási Központ egy rövid, ám tömör, aktuális és gyakorlatias képzéssel siet a turisztikai vállalkozások segítségére.

Ezen képzéseket a „Skilltour” projekt keretében idén májusban és júniusban INGYENESEN tudjuk az érdeklődőknek biztosítani.

A képzés témája:
Digitális marketing

Interneten hatalmas tömegeket lehet olcsón és gyorsan elérni. De csak ha ismerjük ennek a hatékony módozatait.
Dósa Levente turisztikai menedzser és számítástechnika oktató ismerteti a ma egyre több utazó, kiránduló által favorizált digitális marketing, ügyfélkapcsolat alapjait.

Milyen egy jó weboldal? Ha weboldalt rendelek egy cégtől, milyen elvárásaim lehetnek? Mit tartalmazzon, hogyan mutassam be a vállalkozásomat, hogyan biztosítsam, hogy a keresők (pl. google) éppen az én oldalamat találják meg? Milyen online reklámozási lehetőségek vannak, melyiknek mi az előnye és hátránya? Hogyan használjam az elektronikus levelezést (e-mailt) reklám célokra? A közösségi hálózatok (pl. facebook) hogyan alkalmazhatók hirdetésekre? Egyáltalán miért fontos a közösségi médiában jelen lenni? Milyen gyűjtőoldalakon (turisztikai szolgáltatásokat értékesítő oldalakon) és milyen tartalommal jelenjek meg?
A műhelymunka keretében megismerkedhetnek a weboldalkészítés alapjaival is, illetve elkészíthetik – ha még nincsen – saját vállalkozásuk közösségi média-profilját is.

Legközelebbi helyszín:Csíkszereda
Időpont:2017. május 19.
Érdeklődni, iratkozni:
Tel. 0748759764, 0266371799
sec@sec.ro,
facebook.com/SpektrumEC

Ízelítő a csíkszentdomokosi digitális képzésből. 
Csíkszentdomokos       
Kapcsolódó projektek
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2