2017.05.26
Képzés
A Spektrum Oktatási Központ egy rövid és gyakorlatias képzési csomagot kínál azoknak, akik vidéki turisztikai vállalkozást indítanának, vagy meglévő vállalkozásukat fejlesztenék.
Ezen képzéseket a „Skilltour” projekt keretében idén júniusban INGYENESEN tudjuk az érdeklődőknek biztosítani.
A soron következő képzés helyszíne: Gyimesfelsőlok (Kinga vendégház).
1. Stratégia, üzleti tervezés, fenntarthatóság
E szeminárium keretében Tánczos Levente József, az EMTE Sapientia tudományegyetem gazdasági karának egyetemi tanársegédje bemutat néhány gyakorlatias eszközt, módszert, melynek segítségével Ön sikeresebben, és a hosszútávú fenntarthatóságot is szem előtt tartva irányíthatja vállalkozását. 
A képzés főbb témái:
- vállalkozásaink környezete;
- piaci trendek;
- vezetési eszközök;
- cashflow - honnan jön és hova megy a pénzünk?;   
- fenntarthatóság.
2. Digitális marketing

Interneten hatalmas tömegeket lehet olcsón és gyorsan elérni. De csak ha ismerjük ennek a hatékony módozatait.

Dósa Levente, a Szent Anna Egyesület munkatársa, turisztikai marketingben és számítástechnika alkalmazások oktatásában is jártas tréner ismerteti a ma egyre több utazó, kiránduló által favorizált digitális marketing, ügyfélkapcsolat alapjait.

Milyen egy jó weboldal? Ha weboldalt rendelek egy cégtől, milyen elvárásaim lehetnek? Mit tartalmazzon, hogyan mutassam be a vállalkozásomat, hogyan biztosítsam, hogy a keresők (pl. Google) éppen az én oldalamat találják meg? Milyen online reklámozási lehetőségek vannak, melyiknek mi az előnye és hátránya? Hogyan használjam az elektronikus levelezést (e-mailt) reklám célokra? A közösségi hálózatok (pl. facebook) hogyan alkalmazhatók hirdetésekre? Egyáltalán miért fontos a közösségi médiában jelen lenni? Milyen gyűjtőoldalakon (turisztikai szolgáltatásokat értékesítő oldalakon) és milyen tartalommal jelenjek meg?

A műhelymunka keretében megismerkedhetnek a weboldalkészítés alapjaival is, illetve elkészíthetik – ha még nincsen – saját vállalkozásuk közösségi média-profilját is.
Időpont: 2017. június 7-én és 8-án, mindkét napon délután 3-tól 7-ig.
Legtöbb 12 résztvevőt tudnunk fogadni.
Érdeklődni, iratkozni:
Tel. 0748759764, 0266371799
E-mail: sec@sec.ro

Ízelítő a lezárult képzésből. 

Kapcsolódó projektek
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2