2017.12.05
Cserekönyv-kuckókat adományoztunk 5 helyi általános iskolának (Nagy Imre Általános Iskola, Petőfi Sándor Általános Iskola, József Attila Általános Iskola, Nagy István Művészeti Liceum – általános tagozata, Liviu Rebreanu Általános Iskola).
A Központi Parkban működő Spektrum csere-könyvkuckók nagy népszerűségnek örvendenek. A nyár folyamán többször is jelezték szülők és nagyszülők, hogy igény lenne gyerekkönyvekre, mert a parkban játszó gyerekek mindig izgalommal kutatnak a házikókban új mesekönyvek/gyerekkönyvek után. Innen jött az ötlet, hogy vigyük be a kuckókat az iskolákba, adjuk meg a lehetőséget, hogy a megunt könyveket a gyerekek elcserélhessék, bátorítsuk őket az olvasásra, szerettessük meg velük az olvasást.

Az iskolákban található Cserekönyv-kuckók működtetését az iskola pedagógusai, a gyerekek és szülők fogják biztosítani. Kitartást kívánunk nekik és bízunk benne, hogy küldetésük célba ér.
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2