2018.03.12
A Spektrum Oktatási Központ Hargita megye egyik meghatározó civil oktatási intézménye immár huszonegy éve, köszönhetően a magasan képzett és fejlődésre mindig nyitott munkatársaknak. Hallgatóink zöme kitartó munkával, lelkesen tanul nálunk akár évekig, a nyelvvizsga megszerzéséig, sokan pedig a második vagy harmadik idegen nyelvet sajátítják el nálunk: az európai nyelvek mellett két éve már akár a kínait is.

A nyelvi képzések és vizsgák szervezése mellett évek óta részt veszünk olyan európai konzorciumokban, melyeknek célja tananyagot, taneszközöket készíteni és kísérleti képzéseket tartani olyan területeken, amelyeknek fejlesztését a gyors társadalmi és gazdasági átalakulás szükségessé teszi, illetve amely téren helyi igény mutatkozik. Ezen „projektek” keretében térítésmentes képzéseket biztosítunk egy-egy célcsoportnak, aktuális kínálatunkat mindig közzétesszük a honlapunkon és a közösségi oldalainkon.

A Spektrum Oktatási Központ küldetése: „oktatás egy sikeres, tettrekész, együttműködő közösségért”. A régió minden lakója számára nyitott kezdeményezéseink, mint a csíkszeredai parkban felállított cserekönyv-kuckók, vagy a 2017-ben másodízben megszervezett Spektrum Oktatási Filmnapok is ennek a szolgálatában állnak.

Bár a közösségi hálózatok, kért-kéretlen „kommentek” és bejegyzések világában elcsépeltnek tűnhet a felhívás, a Spektrum Oktatási Központ továbbra is nyitott minden javaslatra, kezdeményezésre, mely összeférhető küldetésével.

Írjanak, hívjanak, jelezzenek!

 
Kapcsolódó dokumentumok
raport-anual2017.pdf
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2