2024.05.03

În perioada 15-19 iulie, organizaţia Mini American Summer School (MASS) (condusă de Kevin McQuade, Ohio, SUA) va oferi un curs intensiv de limba engleză (5 zile, 6 ore pe zi) pentru elevi din clasele IV-XI.
Locaţia: Centrul Educaţional Spektrum, Miercurea Ciuc, str. Kossuth nr. 9.

Program:
Sesiunile se vor desfăşura în fiecare zi între orele 9:00 şi 15:00.
În pauza de prânz vom însoţi copiii la restaurantul Taverna pentru a lua masa de prânz.
Atât prânzul cât şi gustarea sunt acoperite de taxa de participare.

Profesori:
Kevin McQuade-USA/MASS Director
Lois Mazur- Canada
Laura Zaro- USA
Tara Theroux-USA
Joe MacPherson UK
Michelle & Allan Heitzelman-USA

Teme abordate:
“Once upon a Time”, Folktales Speak
“ Who am I…” Speaking & Team Building”
 “Songs & Games”
“Take me out to the Ballgame!”-Baseball
“ MASS News “ 

Taxă de participare:
450 RON pe copil.
Dacă participă doi sau mai mulţi copii din aceeaşi familie, taxa de tabără este de 300 RON pe copil.

Locurile sunt limitate.

Formular de înscriere:
https://bit.ly/MassCamp2024

Despre profesori:

 

Numele meu este Kevin J. McQuade din Swanton, Ohio.
Sunt în al 49-lea an ca educator, cu experienţă ca profesor de engleză, administrator de şcoală şi antrenor de baschet. În prezent, lucrez cu jumătate de normă la Universitatea din Toledo, Ohio, ca profesor adjunct de alfabetizare şi instructor de experienţă pe teren. De când m-am pensionat, am fost voluntar ca profesor ESL din 2005 în Rusia, Polonia şi România. Sunt directorul Şcolii de vară Mini-American Summer School din 2009 şi aceasta va fi a treia noastră aventură didactică cu Spektrum ca partener. Sunt entuziasmată de echipa noastră de voluntari şi de întoarcerea mea într-unul dintre locurile preferate, Miercurea Ciuc, în 2024.

Mă numesc Lois Elaine Masur din Edmonton, Alberta, Canada.
Am un masterat în Educaţie în a doua limbă de la Universitatea din Alberta şi am trei. decenii de experienţă în predarea limbii engleze şi a abilităţilor de comunicare. Am fost profesoară bibliotecară şi profesoară de limbi străine în Canada, printre o gamă largă de elevi, de la grădiniţă la postliceală, precum şi în China, Guyana şi Cuba. Deşi am călătorit puţin în Europa de Vest şi am călătorit destul de mult în Asia, nu am fost deloc în Europa de Est. Aştept cu nerăbdare să cunosc România, colegii mei de predare şi elevii. Sunt foarte încântată să fac parte din MASS 2024.

Noi suntem Michelle & Alan Heintzelman din Pennsylvania, SUA. Michelle este o fostă profesoară de matematică la liceu, care acum este director de educaţie la Muzeul pentru copii din Lewisburg. Alan este specialist în asistenţă IT la Spitalul Geisinger. Michelle este voluntar de 3 ori la Şcoala de vară Mini-American Summer School (Rusia 2013, România 2019 şi Polonia 2022), care îl aduce pe Alan pentru prima sa experienţă MASS! Amândurora ne place să călătorim şi suntem încântaţi să experimentăm România în timp ce învăţăm şi învăţăm de la copiii de la MASS 2024!

Eu sunt Laura Zaro din San Francisco, California. În prezent predau citire, gramatică şi scriere pentru adulţi, precum şi antrenez o echipă de cros de liceu. De asemenea, îmi place să fac improvizaţii. Am o diplomă de master în TESOL şi am predat limba engleză timp de mulţi ani aici, în California, precum şi în Spania, Indonezia, Chile şi China. Nu am fost niciodată în România şi abia aştept să merg acolo şi să vă cunosc pe toţi!

Numele meu este Tara Lewis, cu peste 20 de ani de experienţă în educaţie, specializată în lucrul cu elevii multilingvi. Am un M.Ed. în învăţământ secundar, ESL şi administraţie de la Universitatea George Washington, precum şi certificare ESOL K-12 atât în Maryland, cât şi în Washington D.C. Am predat şi am pregătit profesori în ESOL timp de 14 ani şi sunt în prezent preşedintele departamentului şi profesor ESOL al unei noi Academii Internaţionale în cadrul Dunbar High School din Washington, D.C. Îmi place să călătoresc şi am predat EFL timp de trei ani în Ecuador; am făcut pregătire voluntară pentru profesori timp de un an în Etiopia şi am fost instructor voluntar în 2016 la Mini-American Summer School Siberia/Rusia. Îmi place să experimentez noi culturi şi sunt încântată să vin în România.

Mă numesc Joe MacPherson, sunt din Ţara Galilor, Marea Britanie, şi sunt profesor de engleză la un liceu bisericesc din Ungaria. Sunt în al nouălea an de predare ESL, cu experienţă în predarea în şcoli publice, predarea în centre de formare, cursuri de dezbateri, fonică, grădiniţă şi multe altele. Am predat anterior ESL în şcolile publice din China timp de 7 ani şi am locuit în mai multe ţări asiatice în ultimul deceniu. Am o pasiune pentru călătorii şi îmi place să cunosc oameni noi şi să învăţ lucruri noi. Aştept cu nerăbdare să vin din nou în România în 2024.


<< Înapoi
Newsletter
Ghid mini
Competenţele însuşite la cursurile noastre corespund nivelelor de competenţe lingvistice din Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine.