2018.11.06
Nu aveţi timp să frecventaţi cursurile de limba engleză, însă ar trebui să vă dezvoltaţi cunoştinţele de comunicare situate la nivel de începător (sau mediu)? Vă ajutăm în acest demers prin programe adaptate nevoilor dumneavoastră specifice de învăţare, cu materialele necesare pentru videoclipurile TED  şi cursuri online pe Skype.
Conţinutul pachetului de formare:
- Manualul Keynote TED TALKS, potrivit pentru nivelul dumneavoastră;
Caietul de exerciţii Keynote TED TALKS, potrivit pentru nivelul dumneavoastră;
- 24 de ocazii, ore individuale a câte 40 de minute online pe Skype, cu un profesor de specialitate, la data, ora şi ritmul prestabilit.
- timp de şase luni (24 de săptămâni) după începerea cursului veţi primi e-mailuri regulate de la profesor, acesta îndrumându-vă în privinţa utilizării curriculum-ul, dar şi în vederea pregătirii conversaţiilor Skype, respectiv evaluării progresului dvs.

Procesul de înscriere:
- Testul de plasare pe nivel se poate completa AICI.
- Formularul online de ÎNSCRIERE se poate completa AICI. La denumirea cursului vă rugăm scrieţi: TED SKYPE.
- După completarea formularului de înscriere veţi fi contactat în decurs de o săptămână de către colegii noştri, care vă vor trimite pachetul de formare cu plată ramburs. Preţul acestuia este de 250 LEI.
- După primirea pachetului de formare, veţi fi contactat de către profesor la adresa de e-mail precizată, în decurs de o săptămână, şi veţi stabili demersul sesiunii adaptate nevoilor dumneavoastră.

Timpul necesar consacrat instruirii:

- Pentru eficacitatea cursului, pe lângă orele Skype săptămânale, studentul trebuie să-şi dedice din timp cel puţin 2 ore pe săptămână, în vederea studierii materialelor trimise şi rezolvării exerciţiilor.

Preţul pachetului de formare este 1750 LEI.

Plata în patru rate:
1. Rata I: 250 LEI – la preluarea pachetului de formare (ramburs).
2. Rata a II-a: 500 LEI – până la săptămâna a IV-a de la începutul cursului.
3. Rata a III-a: 500 LEI – până la săptămâna a XII-a de la începutul cursului.
4. Rata a IV-a: 500 LEI – în săptămâna a XVIII-a a cursului.

Retragere: În cazul în care studentul nu este mulţumit de calitatea cursului şi ne semnalează acest fapt în termen de 14 zile de la începere acestuia, se poate retrage din contract, fără a avea obligaţia de a plăti în continuare ratele.

Profesor: Zavaszky Annamária:

Numele meu este Zavaszki Annamária. Am absolvit Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Filosofie în 2001 şi de atunci predau limba engleză. Am început să lucrez la Centrul Educaţional Spektrum din anul 2003, iar în anul 2005 am participat aici la un curs internaţional de formare a profesorilor de limbi străine (TESOL), ţinut de Andy Hockley, angajat al instituţiei SIT din Statele Unite ale Americii. Acest curs a avut un conţinut cuprinzător, care îmi defineşte şi de atunci metodele de predare. Îmi place foarte mult să predau, urmăresc cu entuziasm utilizarea tot mai curajoasă a limbii ţintă de către studenţi.

Pentru mine, cea mai mare provocare este atunci, când un student îmi cere să îl ajut „să înveţe să comucomunice în limba engleză”, pentru că de altfel el înţelege totul. Mă simt norocoasă pentru că am reuşit de multe ori să duc la bun sfârşit asemenea provocări şi fiind o persoană deschisă, le aştept pe cele mai noi.

Din ianuarie 2016 folosesc cu mare plăcere posibilităţile oferite de internet, pentru ca şi acele persoane care sunt mai ocupate, au un program mai aglomerat, eventual călătoresc mai mult, dar îşi doresc să înveţe limba engleză, să aibă ocazia de a-şi atinge obiectivele prin menţinerea motivaţiei, un program flexibil şi sprijinul unui profesor.
Cursuri conexe
<< Înapoi
Newsletter
Ghid mini
Competenţele însuşite la cursurile noastre corespund nivelelor de competenţe lingvistice din Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine.