La 25 noiembrie 2022, perioada de înscriere s-a ÎNCHEIAT. Vă mulţumim pentru înţelegere.
Dragi Profesori!

Vă rugăm să-i nominalizaţi, pentru PREMIUL ÎNGER DIGITAL, pe acei colegi care au ajutat la dezvoltarea abilităţilor d-voastră de folosire a instrumentelor şi metodelor digitale, dar şi la familiarizarea cu predarea digitală şi educaţia online.  

Vă rugăm să nominalizaţi, nu doar persoanele care v-au ajutat în contextul unei formări contra cost (le puteţi nominaliza şi pe acestea, desigur!), ci şi colegii apropiaţi care şi-au oferit în mod voluntar timpul şi competenţele pentru a vă ajuta să depăşiţi provocările şi dificultăţile educaţiei online/digitale.

Prin această nominalizare, veţi avea ocazia să-i mulţumiţi din nou colegului pentru ajutorul acordat. Ca urmare, persoana propusă pentru premiu va primi un e-mail cu mulţumirile dumneavoastră. Cu siguranţă nu se va supăra pentru astfel de mesaje "nesolicitate":)

Candidaţii nominalizaţi vor fi incluşi, astfel, pe o "listă scurtă", din care un juriu profesionist îi va selecta şi recompensa pe cei mai dedicaţi "Îngeri digitali”.

Premiile vor fi acordate în cadrul Conferinţei Profesorilor Digitali, care va avea loc pe 10 decembrie 2022 în Miercurea Ciuc.

Termenul limită pentru înscrieri: 17 noiembrie.


Un profesor poate nominaliza mai multe persoane, dar fiecare dintre acestea trebuie să completeze un formular de înscriere separat.

Vă rugăm să introduceţi datele dumneavoastră aici:

Numele dumneavoastră:  
Adresa dumneavoastră de e-mail 
Instituţia la care lucraţi 

Introduceţi aici detaliile persoanei pe care doriţi să o nominalizaţi pentru Premiul Înger Digital:

Numele complet al persoanei nominalizate pentru premiul Înger Digital: 
Adresa de e-mail a persoanei nominalizate: 
Instituţia în care lucrează persoana nominalizată: 

Mesajul dumneavoastră către persoana nominalizată:Clauza privind protecţia datelor:

Informaţiile de mai sus sunt solicitate şi păstrate în mod responsabil în scopul unic al derulării programului Înger Digital şi nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi.

 
Cod de verificare:
Newsletter
Ghid mini
Competenţele însuşite la cursurile noastre corespund nivelelor de competenţe lingvistice din Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine.